"L’ampliació de Mataró Parc és un compromís del govern que cal tirar endavant"

L’alcalde David Bote ha estat entrevistat aquest matí al programa Notícies en Xarxa, on ha repassat les primeres accions d'aquest nou mandat i ha parlat de les prioritats de govern dels propers quatre anys. Bote ha insistit en la voluntat de tirar endavant amb l'ampliació del Mataró Parc, fet que implicarà que s’hagi de portar a ple la modificació del pla general, perquè pugui ser aprovat. Una aposta de ciutat que a nivell comercial es complementarà amb l'aplicació del projecte guanyador del pla d'impuls del centre. Aquest es començarà aplicar aquest mateix 2019, amb una primera partida que ja hi ha assignada, i la intenció és que cada any es faci un pas  més en la seva implementació.

Durant l'entrevista, Bote també ha parlat sobre la cessió del tram de nacional 2 al seu pas per Mataró, que es va signar el passat divendres. En aquest sentit Bote ha afirmat que un cop fet aquest pas ara el que caldrà es treballar en la seva pacificació i en plantejar com serà la mobilitat a través de la ciutat. La intenció és que aquest vial passi a ser un carrer més de la ciutat, tipus "boulevard", i que el trànsit que ara mateix acull com a zona de pas entre diferents punts de la comarca, es pugui traslladar a les rondes.

Durant l'entrevista Bote també a apuntat altres prioritats d'aquest mandat com ara desencallar la situació del solar de Can Fàbregas o fer una aposta per la transició energètica i les energies renovables.

Informa: A.Gual