×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L’alcalde demana més col·laboració entre administracions per frenar la propagació de la Covid-19 a la ciutat

El govern demana extremar la coordinació i col·laboració entre administracions per frenar la propagació de la Covid-19 a Mataró. En aquest sentit el consistori afirma estar a la disposició del Departament de Salut per seguir treballant. Així ho va fer saber aquest passat dimarts l’alcalde David Bote a la consellera Alba Vergés, en una conversa mantinguda arran d’una carta que el mateix alcalde havia fet arribar a la conselleria. L’alcalde ha mostrat la seva preocupació pel creixement de la Covid-19, tant a la ciutat com al conjunt de Catalunya i  afirma que el consistori es troba expectant per les noves mesures que la Generalitat té previst fer efectives aquesta setmana. Unes mesures, que segons la conversa mantinguda ahir amb la consellera no s’aplicaran de forma concreta en un determinat territori, sinó que seran per tot Catalunya.

L’alcalde Bote, afirma que des del consistori ja s’han pres totes les mesures possibles dins les seves competències i que ara fa falta que la Generalitat concreti i apliqui noves restriccions. Algunes d’aquestes s’han anat anunciant al llarg de la setmana, com que les Universitats faran classes telemàtiques, la reducció de la mobilitat amb el foment del teletreball durant 15 dies o el possible tancament de bars i restaurants.  

Informa: A.Gual/S.Ruiz