L’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, lidera l'executiva del PDeCat Maresme

El nou president comarcal del PDeCAT es marca com a objectiu "reconstruir" el partit

Jordi Mir

L'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, encapçala la nova executiva del PDeCAT al Maresme, escollida en assemblea a finals del mes d'octubre i amb més del 95 per cent dels suports per dirigir la formació a la comarca durant els pròxims 4 anys. Tal com explica Mir l'objectiu a mitjà termini és "regenerar i reconstruir" el partit al territori, després de la separació entre el mateix PDeCAT i Junts. Un objectiu que s'ha de basar en l'enfortiment del partit en tots i cadascun dels 30 municipis.

El nou equip, format per 4 dones i 4 homes, té com a principals tasques actuar com a enllaç bidirecccional entre el partit i el territori i, alhora, aconseguir el màxim suport a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya i per la candidata Àngels Chacón. Precisament, la candidata Chacón serà a la comarca del Maresme el 3 de desembre. Jordi Mir coincideix amb la candidata del PDeCAT a la Generalitat en el fet que "no es pot enganyar la gent".

La resta de l'equip el formen, Jofre Serret, 1r tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Malgrat de Mar com a nou vicepresident mentre que, l'ex regidor d'educació a Mataró, Vicent Garcia, és el representant de la capital de la comarca. La cabrerenca Marta Boadas, Jordi Matas del Masnou, Sara Planes i Irene Vila de Calella i la canetenca Esther Agulló conformen l'executiva comarcal del Partit Demòcrata.

Informa: O.Debat