L’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, lidera l'executiva del PDeCat Maresme

El nou president comarcal del PDeCAT es marca com a objectiu "reconstruir" el partit

Jordi Mir
L’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, lidera l'executiva del PDeCat Maresme

L'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, encapçala la nova executiva del PDeCAT al Maresme, escollida en assemblea a finals del mes d'octubre i amb més del 95 per cent dels suports per dirigir la formació a la comarca durant els pròxims 4 anys. Tal com explica Mir l'objectiu a mitjà termini és "regenerar i reconstruir" el partit al territori, després de la separació entre el mateix PDeCAT i Junts. Un objectiu que s'ha de basar en l'enfortiment del partit en tots i cadascun dels 30 municipis.

El nou equip, format per 4 dones i 4 homes, té com a principals tasques actuar com a enllaç bidirecccional entre el partit i el territori i, alhora, aconseguir el màxim suport a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya i per la candidata Àngels Chacón. Precisament, la candidata Chacón serà a la comarca del Maresme el 3 de desembre. Jordi Mir coincideix amb la candidata del PDeCAT a la Generalitat en el fet que "no es pot enganyar la gent".

La resta de l'equip el formen, Jofre Serret, 1r tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Malgrat de Mar com a nou vicepresident mentre que, l'ex regidor d'educació a Mataró, Vicent Garcia, és el representant de la capital de la comarca. La cabrerenca Marta Boadas, Jordi Matas del Masnou, Sara Planes i Irene Vila de Calella i la canetenca Esther Agulló conformen l'executiva comarcal del Partit Demòcrata.

Informa: O.Debat