L’Ajuntament està preparat per fer complir les mesures contra la Covid-19

L'Alcalde de Mataró, David Bote, demana un esforç a la ciutadania per doblegar al corba de casos de covid-19

L’ Alcalde de Mataró, David Bote, assegura que l’Ajuntament està preparat per fer complir les noves mesures contra la Covid-19 decretades per la Generalitat aquesta tarda. Són unes normes dures, tal com ha explicat Bote als micròfons de Mataró Audiovisual, que falta veure si tindran efectes però que ara cal respectar si es vol fer front a la segona onada de la pandèmia del coronavirus.

Segons l’Alcalde de Mataró les mesures preses per la Generalitat van en la línia de les demandes que ja va fer l’Ajuntament fa uns dies. Sobretot les que es refereixen a la mobilitat. Ara demana un esforç a la ciutadania per,  “doblegar la corba de casos de Covid-19”. Recordem que el consistori va enviar a la Generalitat un informe que detallava la situació sobre la Covid-19 a Mataró.

L'Ajuntament de Mataró ha convocat una reunió del comitè d'emergència on s'han desgranat les mesures dictades per la Generalitat. S'ha tractat l'aplicació d'aquest tancament perimetral per municipis durant el cap de setmana. Durant la trobada també s'ha treballat en el pla municipal de teletreball i la situació de les activitats extraescolars municipals. L'alcalde s'ha reunit aquesta tarda amb representants del Consorci Sanitari del Maresme. Un cop més, l'Ajuntament queda a disposició dels serveis sanitaris sigui l'Hospital de Mataró o qualsevol dels CAP's de la ciutat.

Informa: O.Debat