×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L’Ajuntament es compromet a fer tot el que estigui al seu abast per minimitzar l’impacte de la Covid-19

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat una Declaració Institucional en què l’Ajuntament  es compromet a fer tot el que estigui a les seves mans per reduir l’impacte econòmic que comporta i comportarà la crisi del coronavirus. En aquest sentit el document demana també a totes les administracions públiques, que “prenguin les mesures adequades per garantir que autònoms, comerciants, empresaris i treballadors puguin arribar al final de la crisi en les millors condicions”.

La Declaració Institucional també mostra suport a tots aquells afectats per la covid-19 i dona el condol a les persones i famílies que han perdut a éssers estimats durant aquesta pandèmia. També reconeix la feina que estan fent aquests dies totes aquelles persones que treballen en serveis essencials i també a tota aquella gent, que des del voluntariat contribueix a ajudar.

Finalment el document també recorda la importància de complir amb les indicacions de les autoritats sanitàries, així com amb les mesures contemplades dins l’Estat d’Alarma.

Informa: A.Gual