L’Ajuntament cedirà el TCM a VOX si compleix els requisits

La CUP ha demanat al Ple Municipal que no cedeixin el Centre de Congressos del Tecnocampus a la formació VOX. L’alcalde de Mataró, David Bote, que també és el president de la Fundació Tecnocampus, ha contestat directament el prec i ha assegurat que qualsevol persona física o jurídica té dret a utilitzar els locals, equipaments i espais públics municipals. De fet, ha afegit, sempre que es compleixin els requisits, l’Ajuntament cursarà el corresponent permís d’autorització sense que això signifiqui que comparteixi el contingut o l’acció que s’hi desenvolupi.

Des de la CUP no els ha agradat la contesta i han assegurat que es tracta d’una resposta “polititzada”. Asseguren que VOX té com a objectiu la il·legalització dels partits, associacions o ONG que persegueixen la destrucció de la unitat territorial de la nació espanyola i la seva sobirania. I que això, considera la CUP, “no és democràtic”. La mateixa formació ataca al govern i li recorda que no va permetre aquest espai quan la Generalitat de Catalunya va demanar espais per portar a terme el referèndum de l’1 d’octubre.

L’acte de VOX hauria de tenir lloc el 30 de març tot i que milers de persones han signat en contra la celebració d’aquest esdeveniment al Tecnocampus.

Informa: M.Gómez / C.Mora