×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

López (PP) deixa la presidència de la comissió que vol regular els mitjans públics

El regidor del PP Jose Manuel López dimiteix del seu càrrec com a president de la comissió que ha tirat endavant el Reglament d’ús i accés als mitjans de comunicació municipals. Una normativa que es va portar a aprovació definitiva al Ple d’aquest mes d’abril i que va comportar un debat intens entre formacions, que s’acusaven de no tenir prou espai als mitjans públics. CiU i la CUP van al·legar, durant el debat, manca de dignitat del PP, que a través del seu president, ha encapçalat aquesta comissió.

El líder de CiU, Joaquim Fernández, assegurava que és una qüestió de credibilitat i que, literalment “estem veient el que fan amb els mitjans estatals i ens fa angúnia”. Un punt a l’ordre del dia, el d’aquesta aprovació, que es va acabar retirant.

El cap del grup municipal del PP, Jose Manuel López, va lamentar el posicionament d’aquests dos partits perquè assegura que aquesta normativa, en la que fa 5 anys que s’hi treballa, és necessària per la ciutat. Aquest reglament s’encarregarà de garantir la professionalitat, la pluralitat, el rigor i la transparència en el tractament informatiu als mitjans de titularitat municipal.

El proper pas, passaria perquè el govern tornés a portar al Ple l’aprovació definitiva el reglament. En cas que no sigui així, el PP presentarà una moció que insti a l’executiu a fer-ho.

 

Informa: C.Sánchez/ M.Gómez