López no té decidit si es tornarà a presentar a les properes municipals

José Manuel López
pp

El portaveu del PP, José Manuel López, encara no té clar si serà el candidat de la seva formació a les properes municipals. Tot i que assegura que continua amb il•lusió, considera que els darrers dos mandats a l’Ajuntament de Mataró han estat complicats i es dona fins passat l’estiu per decidir-se. Una decisió que també comptarà amb el recolzament intern del partit. Jose Manuel López considera que té coses a aportar a la política de la ciutat. Així ho ha afirmat durant l’espai la Conversa de Mataró Audiovisual.

López també ha fet referència a la “Plantada de Creus” que s’hauria de celebrar aquest cap de setmana a Mataró. El líder dels Populars ha assegurat que és una iniciativa que no li agrada i que considera que poden generar tensió, i més en una ciutat tan polaritzada políticament com Mataró.

Durant l’espai la Conversa Jose Manuel López també ha fet un toc d’atenció al govern municipal per la seva feina en política de comerç. Tant la feina per l’arribada del Corte Inglés com per l’ampliació de Mataró Parc assegura que estan en punt mort.