×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

López, número 29 del PP, disposat a acceptar una majoria independentista

José Manuel López, número 29 del PP a les eleccions al Parlament de Catalunya es mostra disposat a acceptar una majoria independentista a l’hemicicle català, sempre i quan cap formació intenti saltar-se les lleis. Ho ha dit durant l’entrevista del cicle electoral que emet el programa El Mirador. Durant l’espai, López ha considerat que no comparteix “voler fer-se més petit en un món cada vegada més globalitzat”, però ho hauria d’acceptar. Tot i així lamenta que una situació es pugui arribar a produir. 

Les enquestes fetes públiques fins ara, auguren una davallada de la representació del PP al Parlament de Catalunya, davant l’augment d’altres opcions. José Manuel López reconeix les xifres que aporten les enquestes sobre intenció de vot, però assegura que la seva millor enquesta són els resultats que obtenen en cada cita amb les urnes. 

Els populars es postulen la millor opció per tancar ferides i acabar amb la fractura que consideren viu la societat. Per José Manuel López els sentiments d’una i altra opció política estan absolutament allunyats i considera que toca als polítics vetllar i treballar per revertir aquesta situació. 

Dimecres dia 13 de desembre el cicle continua amb l’entrevista a Miquel Canal, número 58 de Catalunya en Comú.