López: "Mataró és menys segura que fa uns anys. És un problema de ciutat"

El líder del PP a Mataró José Manuel López afirma que Mataró es menys segura que fa uns anys, una situació que diu, s’ha d’afrontar com un problema de ciutat. Així ho afirmava el popular a l’entrevista de balanç de mandat de Mataró Audiovisual. López afirma que els índex delictius de l’any passat han empitjorat respecte a l’anterior i que cal treballar a fons per revertir la situació. En aquest sentit es mostra satisfet per les mesures preses a nivell policial tant des de l’ajuntament com de la Generalitat, tot i que tardaran un temps en fer-se visibles. Per altra banda posa en dubte que aquest augment de la delinqüència vagi lligat només a la marginació i la falta d’oportunitats i afirma que no només amb mediació i educadors socials es pot resoldre aquest problema.

El líder dels populars a Mataró també posa en dubte que es puguin aprovar temes de ciutat de llarg recorregut d'aquí a final de mandat. És el cas de la modificació del pla general, que permetria fer un pas més per a la possible ampliació de Mataró Parc, o del Pla de Mobilitat, del que se'n va fer l'aprovació inicial a finals de 2018. En aquest sentit López titlla de "vergonyós" el cas del pla de mobilitat, ja que aquest estava al damunt la taula el mandat passat i s’han comptat amb 4 anys per treballar-lo i aprovar-lo.

Durant l’entrevista Jose Manuel López també parla de la poca comunicació entre govern i oposició en relació a la possible ampliació de Mataró Parc o de el paper que ha tingut la política catalana i estatal dins l’ajuntament.

Informa: A.Gual