López lamenta la "inactivitat" municipal a Mataró a causa del referèndum

El cap del grup municipal del PP a Mataró, Jose Manuel López, ha lamentat la "inactivitat" política a la ciutat que està comportant la celebració del referèndum. López, que ha estat entrevistat aquest dimecres al programa 'La conversa' de Mataró Audiovisual, ha dit que fa tres setmanes que "no es treballa a l'Ajuntament de Mataró". Al seu parer, "la feina municipal no s'està fent" i ha posat com a exemple el Ple d'octubre, que s'ha ajornat al dia 16: "s'aproven ordenances o no tindrem ordenances a Mataró", ha afegit. 

D'altra banda, López ha assenyalat que si l'1 d'octubre els Mossos d'Esquadra haguessin fet "la seva feina" i haguessin tancat els col·legis electorals amb temps, com "els va demanar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya", no hauria estat necessària la intervenció de la Policia Nacional espanyola ni de la Guàrdia Civil. L'objectiu era evitar, segons apunta López, un "nou engany" al govern espanyol, com va passar amb la consulta del 9-N, ha assegurat. 

Jose Manuel López considera que per trobar una solució en el conflicte entre Catalunya i Espanya caldria que els seus dos governs hi posessin de la seva part. També reconeix que Catalunya necessita "millor finançament i infraestructures", entre d'altres coses, segons ha explicat.