JxM proposa més recursos i potenciar internet per garantir la supervivència del comerç

Junts per Mataró insta al govern municipal a reforçar el suport als petits comerços de la ciutat. La formació proposa que, a banda de les mesures econòmiques i sociolaborals que ja s’han anunciat, aposti per recolzar el teixit comercial de Mataró en el marc d’aquesta crisi del coronavirus. D’una banda considera que l’administració local hauria de proporcionar recursos als establiments però també articular i potenciar l’alternativa comercial a través d’internet, que podria representar una via per garantir-ne la supervivència.

Junts per Mataró alerta que una de les principals incerteses de la crisi del coronavirus seran les conseqüències econòmiques del què està passant. En aquest sentit, es mostren preocupats pel comerç, asseguren que és un dels sectors “amb més pes específic a l’economia de la ciutat” i que ocupa prop del 25 per cent de població activa, el que representa el primer sector en ocupació.

La formació assenyala que la transformació digital dels petits negocis de la ciutat és encara, en massa casos, un deure pendent. Per això consideren que des de l’Ajuntament es podrien promocionar eines i plataformes en forma de directori digital on tots els comerços de la ciutat ofereixin productes a domicili.

D’altra banda, Junts per Mataró planteja altres iniciatives encaminades a aquells establiments que vulguin o necessitin iniciar o replantejar el seu negoci a internet.

Informa: C.Sánchez 

Tags: