Junts per Mataró reclama al govern municipal fer servir tots els recursos disponibles per aturar la inseguretat

Junts per Mataró reclama al govern municipal fer servir tots els recursos disponibles per aturar la inseguretat

El grup municipal de Junts per Mataró exigeix al govern municipal que utilitzi tots els recursos dels que disposa per aturar la situació d’inseguretat de la ciutat. Una situació que asseguren que “no es correspon amb el que hauria de ser una ciutat com Mataró”. Per això, el cap del grup municipal de Junts per Mataró, Alfons Canela exigeix al govern municipal que incrementi  el nombre d’efectius policials a les ràtios d’agents per habitant que marca la Unió Europea, que  reuneixi el Consell de Seguretat i Prevenció i instal·li sistemes de videovigilància i control de pas en zones de risc. També demana que s’actualitzin els objectius del Pla de Seguretat. Canela, a més, afirma que és necessari seguir reclamant a les administracions supramunicipals i judicials que compleixin amb les seves competències. 

El líder de Junts per Mataró considera que l’augment de delictes que pateix Mataró no és només per la major pressió policial que hi ha a Barcelona o altres municipis. Assegura que es tracta d’un problema més profund que deriva sobretot de la desigualtat. És per això que creu que a més d’un reforç policial, per solucionar el problema també cal la implicació de les administracions i la societat civil.

Alfons Canela assegura que Junts per Mataró donarà el seu suport al govern municipal en les reclamacions que faci a altres administracions. Tot i que creu que “fer ressò mediàtic d’aquestes crides constantment” perjudica la imatge de Mataró. També demana que aquestes peticions es facin amb la unitat de tots els grups municipals i el govern local. 

 

Informa: S.Ruiz