Junts per Mataró proposa crear la marca "Cinc Sènies"

Just al costat de l’aqüeducte de les Cinc Sènies, aquest matí Junts per Mataró ha presentat la proposta de crear la marca de les Cinc Sènies. Una marca  que realci els productes de Mataró que es conreen a la zona agrícola. En aquest sentit, Junts per Mataró aposta perquè les parcel•les buides siguin objecte de convenis publico-privats amb l’Ajuntament per tal de crear un banc de terres que puguin gaudir tots els mataronins i mataronines a través d’escoles o entitats.

Alfons Canela, cap de llista de la formació, assegura que actualment no hi ha prou contacte entre la zona agrícola i la població i diu que és necessari  fer partícips als mataronins del pulmó de la ciutat. Un exemple és l’anella verda, una proposta de rutes que rodegin la ciutat i que passin per les Cinc Sènies.

Canela considera que cal cuidar la pagesia de la ciutat, donant cobertura al desenvolupament de la seva activitat amb proteccions urbanístiques o amb la creació d’aquesta marca agrícola que els pot donar avantatges a l’hora de comerciar amb els seus productes. 

 

Informa: J.Peñaranda