Junts per Mataró presenta una denúncia contra David Bote (PSC) a la Junta Electoral

Junts per Mataró ha presentat una denúncia a la Junta Electoral Central contra el candidat pel PSC a les properes municipals i actual alcalde David Bote. La formació considera que Bote està fent ús de la publicitat institucional de l'ajuntament i de la seva qualitat d’alcalde per promocionar i difondre projectes futurs que serien propis d'una campanya electoral. Una situació que el candidat de Junts per Mataró, Alfons Canela, considera que s'està produint de forma continuada durant els últims dies. Posa com a exemples la publicació del decret que ordenava els estudis urbanístics necessaris per a la modificació del pla general en relació a l'ampliació de Mataró Parc, o la reunió amb el secretari d’infraestructures de l'estat per parlar del futur de la estació i la seva integració amb la Ronda Barceló.

La formació va presentar la denúncia a la Junta Electoral Central dimarts passat i calculen que tindran una resposta en els pròxims 15 dies. De donar-los la raó el partit socialista podria recórrer la sentència i de ser finalment desestimat el recurs se'ls podria interposar fins i tot una sanció.

Junts per Mataró no és l'única candidatura que s'ha adreçat a la Junta Electoral Central. El Partit Popular ha presentat una consulta a l'ens en relació a l'ús partidista, diuen, d'obres públiques, on s'hi poden veure cartells explicatius sobre les obres que es portaran a terme en cada espai i quins diners s'hi invertiran.

Informa: A.Gual