Junts per Mataró presenta candidatura amb la presència de Quim Torra i Míriam Nogueras

Junts per Mataró va presentar ahir al vespre a la Sala Cabanyes la seva candidatura per les municipals del proper 26 de maig. Una llista que recordem encapçalarà finalment el president del PDECat de Mataró Alfons Canela. Una presentació a la que hi van assistir el President de la Generalitat Quim Torra i la número 3 a les llistes de Barcelona al Congrés i ex cap de llista de Junts per Mataró Míriam Nogueras. Durant la seva intervenció, Torra va destacar que Junts per Catalunya és el partit que defensa millor els interessos de tots els catalans, siguin independentistes o no, sense rendir-se mai per defensar el dret a l’autodeterminació i la independència de Catalunya. Nogueras, per la seva banda, va assegurar que Mataró necessita creativitat i professionalitat per poder despertar la ciutat.

Sota el lema “Mataró al Centre de Tot”, Canela explica que la seva proposta per Mataró és fer que els serveis públics, com la neteja, la mobilitat o la seguretat “funcionin de debò” i passar d’una ciutat que anomena dormitori a una ciutat atractiva i amb oportunitats per a tothom.

Durant l’acte també es va projectar un vídeo de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en què va voler donar-li tot el seu suport a Alfons Canela i va assegurar que el canvi que necessita Mataró només arribarà de la mà de Junts per Mataró.

La presència del President de la Generalitat a l’acte va provocar que a fora de la Sala Cabanyes es produïssin dues concentracions. Per una banda una desena de persones contraris a la independència van penjar a la tanca de les obres de rehabilitació del Cafè Nou una pancarta amb els presos independentistes caracteritzats de dimonis on s’hi podia llegir “llibertat mai” i van realitzar diversos càntics a l’arribada de Quim Torra com “No nos engañan Cataluña es España” o “Puigdemont a Prisión”. A l’altre banda de la vorera, just davant de la Sala Cabanyes, es van concentrar diversos independentistes que van cridar “President! President!” a l’arribada de Quim Torra a la Sala Cabanyes.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Gómez/ J.Masriera