Junts per Mataró i Ciutadans critiquen la reestructuració del govern

Junts per Mataró i Ciutadans critiquen la reestructuració del govern

Junts per Mataró, per la seva banda, ha volgut destacar tres aspectes referent a la reestructuració del cartipàs municipal. En primer lloc han volgut reafirmar la mala decisió que va suposar la creació de la superregidoria d'Ensenyament i Urbanisme i que dirigia Miquel Àngel Vadell. Afirmen que des de la unificació d'aquestes dues regidories, no s'ha fet els progressos esperats en cap dels dos àmbits i, sobretot, no s'ha desencallat el problema de les llicències. Respecte al relleu al capdavant de Cultura, el grup municipal que lidera Alfons Canela opina que amb aquesta acció "s'emmascara un fracàs en la gestió de la cartera de Cultura alhora que s'utilitza la mateixa per donar visibilitat a un destacat membre del Govern". Finalment, veuen sorprenent que encara no s'hagin plantejat més accions en matèria de seguretat tenint en compte la 'situació complexa que viu la ciutat'.

El grup municipal de Ciutadans considera que la nova reestructuració del govern municipal corregeix “algunes de les deficiències organitzatives inicials”, tot i que asseguren que no respon a una “organització orientada a respondre els grans reptes de Mataró”. Entre aquests reptes destaquen la seguretat i el desenvolupament econòmic i empresarial que ha de permetre afrontar la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia de la Covid-19”.

La formació liderada per Cristina Sancho també afirma que la situació econòmica i de seguretat és pitjor avui que fa un any i que el govern municipal “ha desaprofitat” un any de mandat”.