Junts per Mataró es planteja una esmena a la totalitat a les ordenances fiscals

Junts per Mataró ha organitzat una taula oberta per debatre la pujada generalitzada de les ordenances fiscals. Des de la formació de l’oposició creuen que aquest increment dels principals tributs no afavoreix a la ciutat i que es tracta, diuen, d’una “maniobra política per eliminar crítiques i embolcallar la mesura”. El líder de Junts per Mataró, Alfons Canela, ha aprofitat per anunciar que presentaran esmenes després de l’aprovació inicial d’aquestes ordenances fiscals i que es plantegen fins i tot una esmena a la totalitat perquè no accepten, diuen, les pujades impositives als principals tributs. Segons el seu entendre ha faltat un debat pressupostari i que creuen que és necessari.

El format per donar a conèixer la posició del grup va ser, com dèiem, a través d’una taula oberta. Segons Canela la manera per apoderar la ciutadania és informant de les decisions que es prenguin a l’Ajuntament o de mesures que afectin al dia a dia de la ciutat.

El govern va fer públic la setmana passada que incrementaria a partir del 2020 la pressió fiscal després de dos anys de congelació dels tributs.

Informa: M.Gómez