Junts per Mataró diu que el govern “no té un referent de model de ciutat"

La formació, a l'oposició, ha fet balanç de l'any polític a la capital del Maresme

Per Junts per Mataró, a l'oposició, el govern municipal de la capital del Maresme "no té un referent de model de ciutat" . A més, també consideren que l'executiu local , format pel PSC i En Comú Podem Mataró (ECPM), té "una carència absoluta d'impuls polític" i "una manca de rumb". Els dos regidors de la formació, Alfons Canela i Xavier Font, han fet aquestes afirmacions en una roda de premsa per fer un balanç polític d'aquest any a la ciutat de Mataró.

En aquest sentit, els dos regidors han abordat temes com la situació en el cos de la Policia Local de Mataró. En aquest apartat han reiterat la petició de cessament de la regidora de Seguretat Pública, Anna Villareal, per la situació viscuda fa uns dies a causa de l'absència d'agents del cos al servei dels torns de nit del cap de setmana de l'11 al 13 de desembre, fet que va obligar a tancar la comissaria. Amb tot, des de Junts per Mataró s'ha descartat demanar la dimissió de l'alcalde, David Bote per aquest fet.
El portaveu del grup municipal, Alfons Canela, també ha criticat l'acció de la taula de reconstrucció creada per fer front a la crisi generada per la Covid-19

A banda de criticar el Pla d'Impuls del Centre, des de Junts per Mataró s'ha posat èmfasi a reclamar al govern "accions concretes" en temes cabdals per la ciutat com podria ser la zona de Can Cruzate. D'altra banda, la formació també ha criticat la pujada d'impostos per l'any que ve que preveuen les ordenances i ha posat de manifest la necessitat de replantejar algunes estructures municipals.

Finalment, la formació independentista també ha criticat l'avantprojecte de pressupost presentat pel govern dient que, de moment, no hi votaran a favor.