Jose Manuel López repeteix com a candidat a l'alcaldia de Mataró

Jose Manuel Lopez, repetirà com a candidat a l'alcaldia de Mataró pel Partit Popular. Així ho va proclamar el passat divendres la Junta Local del partit. Regidor a l'Ajuntament des del passat 2003,  Lopez s'ha mostrat satisfet pel nomenament, així com pel suport rebut pels propis companys de partit. De cara a les properes municipals estan treballant en una llista que combini experiència i joventut. Afirma que en moments de grans canvis polítics el que pot oferir el seu partit és estabilitat i la certesa que sumaran en positiu alhora de afrontar problemes de ciutat.

Una campanya i unes eleccions municipals, que molt provablement estaran condicionades per les Generals del 28 d'abril. Així ho veu Jose Manuel Lopez, que tot i reconèixer que hi haurà un mes de marge entre uns comicis i altres per fer campanya i parlar de la ciutat, les possibles negociacions per formar govern a l'Estat Espanyol poden incidir.

L'acte oficial de presentació del candidat popular es farà en les properes setmanes, com també la llista de persones que conformaran la candidatura d'aquestes properes municipals.

 

Informa: A.Gual

Tags: