Jose Manuel López i Cristian Escribano, nous membres de l'executiva del Partit Popular

Els mataronins Jose Manuel López i Cristian Escribano han estat escollits com a membres de la nova executiva del Partit Popular a Catalunya. Alejandro Fernández és el nou responsable d’aquesta executiva que s’ha escollit  aquest dissabte en un congrés en el que hi ha pres part el president del PP Pablo Casado. El president del PP de Mataró, Jose Manuel López, ha estat escollit com a vocal de l’executiva per designació directa del nou responsable del partit. Per la seva banda, Escribano, president de Noves Generacions al Maresme, ocupa el càrrec de secretari d’imatge i xarxes socials. Jose Manuel López s’ha mostrat il•lusionat per la confiança rebuda de part del responsable de la nova executiva i satisfet de la presència de dos mataronins a la cúpula del partit. Escribano, per la seva banda, destaca la importància de la imatge i les xarxes socials  en els reptes d’aquesta nova etapa del PP. 

Jose Manuel López es veu tornant a encapçalar la llista del Partit Popular de Mataró a les properes eleccions municipals. Segons assegura encara no s’ha escollit cap candidat per les municipals perquè es prioritzaven els congressos tant a nivell espanyol com català. De tota manera Lopez afirma que manté la il•lusió per tornar a afrontar el projecte.

Una de les recances que es va posar sobre la taula en el marc del congrés va ser el perill de veure minvada la representació del PP als municipis catalans de cara als propers comicis. El president del PP a Mataró assegura que a la ciutat han pogut aconseguir respecte per la feina feta i que malgrat parteixen d’una mala situació, l’escenari de les municipals pot ser una oportunitat per encetar un nou camí.

Tags: