José Manuel López s'incorpora a l'Ajuntament de Badalona com a coordinador d'educació i joventut

L'exregidor del Partit Popular a Mataró, José Manuel López, s'ha incorporat aquesta setmana a l'Ajuntament de Badalona. L'alcalde d'aquest municipi, Xavier García Albiol, ha sumat al mataroní al seu equip com a coordinador d'educació i joventut. López considera el nomenament com a un reconeixement a la seva trajectòria política i també professional, ja que tot i estar durant molts anys a la política mataronina és mestre de professió a una escola de Sant Boi. L'exregidor de Mataró ara agafa les regnes d'aquest nou càrrec que inicia amb el final del curs escolar més atípic que es recorda a conseqüència del coronavirus i treballant, també, en l'inici de curs al setembre amb el retorn dels alumnes a les aules.

López assegura que en cap cas torna a la política i explica que agafa tota la seva trajectòria a Mataró en l'àmbit educatiu i l'experiència i treball que s'ha fet a la capital del Maresme per aplicar-la a Badalona. 

José Manuel López va entrar a l'Ajuntament de Mataró l'any 2003 com a regidor del Partit Popular, tot i que ja estava vinculat al partit des de feia anys. L'any 2019 la formació no va tenir representació al consistori i López va tornar a l'escola on feia classes amb anterioritat com a mestre de primària.

Informa: M.Gómez / F.Andrés