Joaquim Fernàndez (CiU): “L’Ajuntament no anava a destinar diners per a l’impuls del Centre aquest 2019"

“L’Ajuntament no anava a destinar diners per a  l’Impuls del Centre aquest 2019". Així ho assegurat el cap del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernàndez, que assegura que la seva abstenció en l’aprovació definitiva dels pressupostos haN servit per a disposar una partida econòmica per a revitalitzar el centre.

En aquesta línia, recorda que els dos anys en que CiU va formar part del govern amb el PSC, es va treballar molt per a implementar millores al centre de la ciutat, una feina que s’ha deixat de fer a partir del trencament del govern.

Precisament, pel que fa al trencament del pacte de govern entre PSC i CiU, Quim Fernández valora la feina feta durant els primers dos anys, tant pel contingut com per l’actitud com van treballar tots dos partits en equip.  Ara bé,  Fernàndez assegura que, poc a poc, l’Alcalde David Bote va perdre la neutralitat i es va voler erigir com a un dels alcaldes destacats en contra del referèndum. Una gesticulació que al final va trencar la dignitat democràtica del govern.

Les entrevistes de balanç de mandat es poden recuperar senceres al web mataroaudiovisual.cat

Informa: O.Debat