Joaquim Arnó, president en funcions del Consell Comarcal fins a l'elecció del nou càrrec

El vicepresident primer,  Joaquim Arnó, és el president en funcions del Consell Comarcal del Maresme fins el proper dimarts quan es faci efectiva la renuncia oficial al càrrec de president de Miquel Àngel Martínez. La previsió era que al ple d’aquest dimarts al vespre es formalitzés aquesta renúncia de Martínez però l’absència d’una consellera ho ha impedit. Fins que no es faci efectiu aquest pas doncs, no es podrà convocar el ple extraordinari que serveixi per votar el nomenament del nou president, que hauria de ser Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt.

Durant el ple que s’ha celebrat aquest dimarts al vespre, Miquel Àngel Martínez, s’ha acomiadat dels seus companys consellers destacant la tasca de referència del Consell Comarcal del Maresme. També s’ha mostrat a disposició de l’ens comarcal, encara des de l’alcaldia de Sant Vicenç de Montalt.

Un ple en el que també s’ha posat sobre la taula la normativa sobre el nomenament del proper president del Consell Comarcal del Maresme. D’entrada es pot presentar com a candidat qualsevol conseller, que haurà de ser escollit per majoria absoluta en primera votació o en majoria simple en segona.  

Informa: C.Sánchez/M.Gómez/J.Peñaranda