×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Ja es coneix el cartipàs municipal pels propers 4 anys

Repartides les carteres del nou govern a la ciutat i que organitza als regidors pel mandat 2019-2023. En Comú Podem Mataró s’emporta les regidories d’Ocupació i Empresa per Sergi Morales i d’Habitatge per Sarai Martínez, resultat del pacte que han signat amb els socialistes per governar la ciutat. Per la seva banda, es presenten alguns canvis als socialistes: Juan Carlos Jerez serà el regidor d’Administració, Bon Govern i Mobilitat, Núria Moreno de Promoció de Ciutat i Beatriz Delgado d’Esports.  Altres grans carteres com la de Cultura se la queda María José Pérez, àrea que canvia també de regidora, mentre que Elizabet Ruiz és la regidora de Gestió de l’Espai Públic i Gent Gran Activa. Miquel Àngel Vadell manté la cartera d’Educació tot i que hi suma la d’Urbanisme i la de Formació Professional i Marisa Merchan deixa els esports per focalitzar-se en la regidoria d’Igualtat, la nova de Feminisme i LGTBI i Participació.

I alguns dels també regidors nous com Xesco Gomar, que compaginarà la presidència del partit en àmbit comarcal i ser portaveu del grup municipal a Mataró, es queda la regidoria de Transició Energètica, Sostenibilitat, Espai Públic i Serveis de Ciutat. Laura Seijo, que anava de número dos a la llista es queda la cartera de Benestar Social i Promoció de la Salut. Per últim Daniel Hurtado i José Antonio Ricis es queden amb algunes de les noves àrees com la de Joventut i Emancipació Juvenil i Ciutat Intel·ligent pel primer i Verd Urbà, pel segon.

L’alcalde David Bote que avui ha nomenat les regidories, també ha determinat a 8 tinences d’alcaldia que conjuntament amb Bote també conformaran la Junta de Govern Local.

M.Gómez