Inaugurat el Parc del Nord després de les obres de millora

El Parc del Nord, del barri de Vista Alegre, s’ha inaugurat aquest diumenge després d’unes obres de millora. Els treballs han consistit enla instal·lació d’escales que connecten els diferents espais  aconseguint una reordenació dels itineraris, s’han creat nous espais d’estada i s’han millorat les vistes eliminant plantes i reubicant els bancs. També s’ha creat un nou parc urbà de salut amb la instal·lació d’aparells de gimnàstica per a la gent gran. Els treballs de millora van començar a finals del mes d’agost del 2019 i han representat una inversió de 148.000 euros.

Per celebrar la reobertura del parc, l’Associació de Veïns Vista Alegre ha organitzat una calçotada, un ball de disfresses i una xocolatada. Una celebració oberta a la ciutat. Des de l’entitat veïnal asseguren que fa temps que lluiten per aconseguir millores al barri i que l’arranjament del Parc del Nord era una de les seves prioritats perquè afirmen que estava molt abandonat.

El Parc del Nord ocupa una superfície de més de 29.200 m2 entre els carrers d’Almeria i de Salvador Espriu. Properament l'Ajuntament té previst renovar l'enllumenat públic de la zona verda.

Informa: C.Sánchez/J.Masriera