Iceta (PSC) acusa el PP de voler desmotivar el vot progressista

El PSC va protagonitzar el primer acte de campanya de Mataró per a les eleccions generals del 10 de novembre de la ciutat. Va ser a Cerdanyola amb una passejada pel barri i posteriorment un vermut que va protagonitzar el primer secretari dels socialistes a Catalunya, Miquel Iceta. Durant la seva visita Iceta va fer una crida a la participació per aquestes pròximes eleccions i va acusar el Partit Popular de voler desmotivar el vot progressista a través d'una campanya encoberta a les xarxes socials basada en perfils falsos.

Iceta va afirmar que si hi ha una àmplia victòria socialista s'acabarà amb el bloqueig polític i es podrà "derrotar tant a la dreta com a l'independentisme". Segons el socialista, aquests són els dos problemes polítics fonamentals que hi ha actualment a l'Estat Espanyol i el PSOE és l'únic partit que els pot resoldre tots dos.

Iceta va estar acompanyat durant la seva visita de l'alcalde David Bote i altres personalitats del partit tant de Mataró com de la comarca. L'acte va començar a la plaça Illa Cristina on el primer secretari del PSC es va adreçar a la ciutadania.

Informa: A.Gual