Iceta i Calvo acompanyen Bote en la presentació com a candidat a la reelecció

Miquel Iceta, Carmen Calvo, David Bote

Més de 600 persones participen en l’acte de presentació de David Bote com a candidat del PSC a l’alcaldia de Mataró. Bote ha estat acompanyat pel líder del PSC a Catalunya Miquel Iceta i també per la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo. En el discurs previ al candidat, el primer secretari del partit, ha ironitzat que l’alcaldia de Mataró i el socialisme són pràcticament sinònims. Iceta ha volgut destacar la proximitat que ha aconseguit en els seus primers 4 anys d’alcaldia.

El candidat socialista ha posat de manifest el bon moment que viu la ciutat en termes econòmics, en la que s’ha passat d’una taxa del 22,6 al 14 per cent i s’han creat 330 empreses. Ha destacat el seu caràcter humil, i les ganes de seguir aportant a la seva ciutat des de l’alcaldia amb l’objectiu de créixer en la igualtat d’oportunitats.

La Vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha pres part en l’acte. Calvo ha posat èmfasi en el diàleg com a única solució als problemes. En aquest cas referint-se a les taules de conversa encetades amb el govern català a raó del procés sobiranista.

Si Bote és alcalde lluitarà per la Zona tarifària de Mataró, per a que passi a ser 2 i no 3 com ara. El candidat pel PSC Mataró també ha explicat els reptes dels propers quatre anys en àmbits com la feina, l’espai públic, la seguretat, l’habitatge o els serveis a les persones.

Informa: J.Masriera/ O.Debat