Homenatge a Lluís Companys en l'aniversari del seu afusellament

Mataró va commemorar aquest diumenge el 77è aniversari de l’afusellament de Lluis Companys. Un homenatge en forma d’ofrena floral que ha tingut lloc davant del monument del que va ser el 123è president de la Generalitat. L’alcalde de Mataró, David Bote, va presidir l’homenatge acompanyat de diversos regidors del PSC, CiU, ERC, la CUP i VOLEMataró. Durant l’ofrena de flors, Bote va recordar la figura de Companys i va destacar que la importància de conèixer la història per poder tenir un futur d’encerts.

Un homenatge a Lluis Companys que ve marcat per les paraules del vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, qui va dir la setmana passada que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, havia d’anar “en compte de no acabar com Lluis Companys”. En aquest sentit, Francesc Teixidó, cap del grup municipal d’ERC-MES a Mataró, va qualificar de lamentables les paraules de Casado.

L’ofrena floral va estar amenitzada pel quartet de violins de l’Escola Municipal de Música de Mataró. L’acte va finalitzar amb el Cant dels Segadors.

Autor: Joan Masriera i Sergi Ruiz