×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Guillén, Consellera Nacional i membre de la direcció de Polítiques Digitals del PDeCAT

La regidora de CiU a l’Ajuntament de Mataró Dolors Guillén ha estat escollida Consellera Nacional de Polítiques Digitals del PDeCAT amb un 76% dels suports. A més, també formarà part de la direcció d’aquest àmbit, després que la candidatura de la que formava part rebés un 92% dels suports. Una candidatura que Guillén explica que està formada per algunes de les persones que havien estat juntament amb ella a la sectorial TIC Maresme de la qual en va formar part entre el 2014 i el 2016.  Uns nomenaments que Guillén reconeix que no s’esperava i que la il·lusionen.

El de Polítiques Digitals és un dels nous àmbits creats per l’Assemblea Nacional del PDeCAT el passat mes de juliol. És per aquest motiu el primer objectiu de la directiva és crear delegacions territorials d’aquest àmbit. A banda, Guillén explica que també treballaran per poder impulsar noves tecnologies com el “blockchain”, la Intel·ligència Artificial o el Big Data que puguin revertir en millores tant econòmiques com socials per a Catalunya.

A banda de Guillén, també són Consellers Nacionals de Polítiques Digitals David Ferrer i Canosa i David Ramay i Ramírez. El responsable de la directiva d’aquest àmbit és Xavier Martínez i Munné.

 

Informa: S.Ruiz