Graupera protagonitza un nou acte de Primàries Mataró

Primàries

L’impulsor i candidat de Primàries Barcelona, Jordi Graupera, assegura que el Moviment Primàries no fragmenta l’espai polític sobiranista a Catalunya. Després que els dos grans partits PDeCAT i ERC han decidit lluitar diu “per ser el partit que lideri l’espai independentista”, el vot per a Primàries és un vot a la pluralitat independentista i un vot que serveixi per explicar de manera transparent quins passos es donen a partir d’ara en el procés. Graupera va fer aquestes afirmacions en un nou acte organitzat per Primàries Mataró, que va comptar amb la presència de més de cent persones al Cafè de Mar.

Jordi Graupera va fer una crida a la gent amb idees i inquietuds per millorar la ciutat a presentar-se com a candidats en el procés de Primàries Mataró. Un procés destinat a canviar el sistema i la política local

Primàries Mataró segueix creixent, tant en nombre d’electors, que ja en són 710, com de candidats, que n’hi ha una quinzena i d’on sortirà la llista electoral per a les eleccions municipals del mes de maig.

Informa: O.Debat