Ferrando (C’s): El procés sobiranista ha perjudicat molt la política municipal

Juan Carlos Ferrando

El procés ha complicat la vida política municipal durant els últims 4 anys. Així ho assegura el Cap del Grup Municipal de C’s Juan Carlos Ferrando. Remarca la distorsió generada, que ha creat una divisió entre els partits sobiranistes i constitucionalistes que no ha ajudat gens a focalitzar el dia a dia del consistori en temes estrictament municipals. A més, Ferrando creu que s’ha fet una pressió inadequada a la figura de l’alcalde quan aquest ha mirat de gestionar la situació.

Pel que fa al futur econòmic de la ciutat, el líder municipal l’ampliació del Mataró Parc espera que sigui una realitat abans que acabi l’actual mandat. Juan Carlos Ferrando assegura que ciutadans “ha fet pinya” amb el govern en aquesta ampliació que assegura Ferrando, generarà riquesa a la ciutat.

Pel que fa a la nova llista per a les municipals del partit que no compta amb el mateix Ferrando ni el regidor, ara no adscrit, Victor Manuel Paramés.

L’entrevista de balanç de mandat al Portaveu de Ciutadans Juan Carlos Ferrando la poden recuperar al web mataroaudiovisual.cat.

Informa: O.Debat