Ferran Soler, bomber: "Dosrius està tocat per la violència policial de l'1-O"

La violència policial viscuda diumenge passat durant la jornada del referèndum encara es recorda de forma molt present. Alguns dels municipis maresmencs, com Dosrius, van rebre les càrregues policials de la Guàrdia Civil. Tant l’alcalde, Marc Bosch, com diferents persones veïnes del municipi van acabar traslladades a l’Hospital de Mataró, una situació que recorden encara ara amb molta impotència i llàgrimes. Així ho ha explicat Ferran Soler, un dels bombers agredits a Dosrius, en una entrevista al programa 'Mataró al dia'.   

El paper dels bombers, com en molts casos el dels pagesos amb els tractors, els mossos o els membres de les Associacions de Defensa Forestal (ADF), és ara molt reconegut també per part de la ciutadania, sobretot per la protecció que van exhibir l'1 d'octubre. Tot i això, dins del cos dels Bombers no tots pensen el mateix però sí que van actuar pràcticament de la mateixa manera, com explicava Ferran Soler.  

El municipi de Dosrius ha rebut el suport aquests dies d’altres poblacions tant de la comarca del Maresme com del Vallès Oriental. I consideren que això és un senyal per fer més pinya entre les poblacions.

Informa: M.Gómez / C.Sánchez