Fernàndez (CiU): "Estic molt decebut per la renúncia de Míriam Nogueras"

El cap del grup municipal de CiU Joaquim Fernàndez afirma sentir-se decebut després que ahir es fes públic que Miriam Nogueras no encapçalarà la llista de Junts per Mataró a les properes eleccions municipals. Fernàndez afirma que no es tracta d'una reorganització tal i com diu el comunicat emès per la candidatura, sinó que és una renúncia de Míriam Nogueras. Una situació que li sap especial greu pel moment en el què arriba, a poc més de 2 mesos de les eleccions i perquè implica a la vicepresidenta del PDeCAT, algú que diu "hauria de ser plenament conscient de què representa aquesta situació per la 8ena ciutat en població de Catalunya".

Fernàndez també es mostra crític amb el procés que s'ha fet servir per determinar el canvi de candidat. Considera que el cas hauria d'haver estat tractat en una assemblea amb la militància per ser explicat i debatut abans de ser presentat, enlloc de "ser resolt en un despatx".

Paraules aquestes, que el cap del grup municipal de CiU, Joaquim Fernàndez, ha dit durant la tertúlia del programa d'aquesta casa "El Mirador".

Informa: A.Gual