×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Fernàndez aposta per la llista unitària i unes primàries

llista unitària

El Cap del Grup Municipal de Convergència i Unió Quim Fernández aposta per la llista unitària independentista de cara a les properes municipals. El regidor convergent també creu que el nom del candidat d’aquesta unió, a “Mataró, per la República posem-nos d’acord”, s'hauria d’escollir a través d’unes primàries. En qualsevol cas, Fernàndez ha defensat l’aposta del PDeCAT Mataró, la candidata Míriam Nogueras.

El Portaveu del Grup Municipal també remarca que, la llista unitària entre PDeCAT, ERC-MES i diferents independents, és una prioritat per a guanyar les eleccions. Recorda que, a nivell municipal, és necessari ser la llista més votada per tenir un alcalde del que Fernàndez entén com un alcalde “del bloc democràtic”.

Pel que fa al futur, Quim Fernàndez està a disposició del que digui el partit per poder continuar ajudant la formació i treballant per la ciutat. En l’espai La Conversa de Mataró Audiovisual, Fernández també ha lamentat l’actuació de la Policia Local davant dels escorcolls a la platja en la plantada de Creus i la detenció del mataroní Blai Manté per resistència a l’autoritat, després de fer una pintada d'un llaç groc.

Informa: Oriol Debat