ERC presenta més de 25 al·legacions a les ordenances del 2021

El principal grup de l'oposició continua mostrant el seu rebuig a la pujada d'impostos i insta el govern a trobar alternatives

ERC es reafirma en la seva negativa a les ordenances si no s’atura la pujada d’impostos. El principal grup de l’oposició ha presentat més de 25 al·legacions a la proposta del govern municipal. La formació considera que cal buscar alternatives abans d’apostar per un increment dels impostos. Entre moltes altres propostes, Esquerra aposta per la racionalització i per fer ús del romanent. A més insisteixen en la importància d’instaurar un pacte fiscal per garantir que els impostos siguin “una eina de transformació social i no s’utilitzin de manera electoralista”.

Una altra de les propostes que posa sobre la taula ERC-MÉS per evitar la pujada d’impostos que planteja el govern municipal és gravar els pisos buits, els vehicles de mobilitat personal, com els patinets, i també crear un impost per als pisos turístics, una mesura que ja s’ha implementat en altres municipis. Precisament la formació alerta que cal regular fiscalment aquest tipus d’immobles tenint en compte que aviat es construiran molts pisos a la zona de la Torre Barceló.

ERC reclama al govern que abans d’aprovar les ordenances posi sobre la taula el pressupost de cara al 2021. El ple per portar a aprovació definitiva les ordenances se celebrarà el pròxim 23 de desembre.

Informa: C.Sánchez

Tags: