×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

ERC presenta la secció del barri de l'Havana

ERC de Mataró presenta nova secció al barri de l'Havana. És la tercera secció de barri que ha engegat la formació a la ciutat, després que el setembre de 2018 es poses en funcionament  la primera, que engloba Rocafonda, el Palau i Escorxador i tot seguit, el mes de febrer ho fes la Pla d'en Boet, Peramàs i Esmandies.  Amb la creació d'aquest nou espai, la formació pretén fer un pas més per conèixer les necessitats dels barris de la ciutat, per tal de tenir-les en compte alhora de plantejar noves polítiques a nivell local. Jan Bosch i Regina Rigau encapçalaran aquesta secció a l'Havana amb la intenció de reactivar antigues reivindicacions del barri.

El funcionament planteja reunir de forma periòdica representants d'aquesta secció amb associacions, veïns i activistes del barri per tal de recollir impressions i propostes, que després traslladaran a la secció local del partit.

L'acte de presentació es va fer dissabte a la tarda a la plaça de l'Havana i va comptar amb la presència de la Diputada al Congrés Marta Rosique.

Informa: A.Gual