ERC presenta la precampanya per a les eleccions municipals

Esquerra Republicana de Catalunya ha donat el tret de sortida a la precampanya electoral i confia en les seves possibilitats d’arribar a l’alcaldia. Els republicans han afirmat que les dades i sondejos els fan ser optimistes, de la mateixa manera que les sensacions a peu de carrer els confirmen que poden competir amb qualsevol força política per guanyar les eleccions del proper 26 de maig. L’alcaldable d’Esquerra Republicana, Francesc Teixidó assegura que són una alternativa real per canviar Mataró i aconseguir que la ciutat recuperi la capitalitat cultural, econòmica i comercial.

“L’alcalde de tothom” és el lema que fan servir els republicans per intentar unir una ciutat que, segons indiquen, està aturada. Els republicans afirmen estar disposats a parlar i escoltar tothom per recuperar la cohesió social i definir un rumb per a Mataró.

El partit planteja tres prioritats per a Mataró. En primer lloc, capitalitat econòmica, comercial i cultural que tornin a situar la ciutat com a un dels municipis referents de Catalunya. També aposten per a la recuperació de la qualitat democràtica del govern, després d’uns anys on, diu ERC, només s’ha governat pel seu votant. En tercer lloc, Esquerra planteja el desenvolupament de polítiques que afavoreixin la cohesió social i territorial que es tradueixin en les mateixes oportunitats per a tots i cadascun dels veïns de Mataró. Ho ha explicat la presidenta d’Esquerra a la ciutat, Anna Salicrú.  

Esquerra Republicana ha donat així el tret de sortida a una precampanya electoral que compta ara amb un seguit d’actes a l’agenda per donar a conèixer les propostes i accions a acomplir si els republicans arriben a l’alcaldia.

Informa: M.Rodríguez