ERC obre una secció de barri que engloba Rocafonda, el Palau i Escorxador

ERC s'obre als barris amb la inauguració, a Mataró, d'una nova secció que engloba Rocafonda, el Palau i Escorxador. Amb la creació d'aquest nou espai, la formació pretén conèixer de primera mà les necessitats d'aquestes barris i de les persones que hi viuen, per tal de tenir-les en compte alhora de plantejar noves polítiques a nivell local. Una iniciativa, que a Mataró, arrenca en aquests tres barris amb la intenció de seguir creixent. El funcionament planteja reunir de forma periòdica a activistes i militants d'aquests barris per tal de recollir necessitats i propostes, que després aquest traslladaran a la secció local del partit.

La inauguració d'aquesta nova secció va comptar amb la presència de Najat Driouech, diputada d'ERC al Parlament. La diputada va voler donar el seu suport a la iniciativa, alhora que va aprofitar per parlar de la siutació política actual. En aquest sentit, va apuntar que "cal seguir lluitant" per recuperar la normalitat política, que passa perquè no hi hagi cap polític ni líder independentista a la presó.

Aquesta iniciativa d'obrir seccions en diferents barris, també s'aplicarà en altres ciutats catalanes de més de 25.000 habitants.

 

Informa: A.Gual