ERC no tanca cap porta però la intenció és presentar-se en solitari

ERC

La Presidenta d'ERC a Mataró Anna Salicrú, assegura que el partit es manté en la dinàmica de presentar-se en solitari en les properes eleccions municipals

Salicrú creu, que el tema nacional tindrà molta importància en les properes eleccions municipals de 2018. En aquest sentit, i a un any de les eleccions, Salicrú no descarta unir forces amb altres partits en una llista unitària però, ara per ara, l'objectiu és presentar-se sota les sigles d'Esquerra Republicana.

Salicrú també ha volgut deixar clar que els pactes, també en llistes unitàries, es poden fer abans i després de les eleccions. Pel que fa al candidat, Francesc Teixidó s'ha postulat per a repetir com a cap de llista. Ara, cal que el seu nom s'aprovi en els òrgans interns del partit en les properes setmanes.

Esquerra va obtenir en les últimes eleccions els millors resultats de la seva història en unes  municipals. La formació, en coalició amb Moviment d’Esquerres, va aconseguir 4 regidors convertint-se així, en la tercera força al consistori mataroní.

Després de 4 anys sense representació la formació ha passat dels de 1770 vots l’any 2011 als 6648, quedant-se prop d’aconseguir un cinquè