ERC - MES vol un cara a cara entre Teixidó i Bote

Francesc Teixidó

Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres assegura que cal posar la ciutat al dia en qüestions quotidianes i prestar serveis habituals que, a hores d’ara, no funcionen. L’alcaldable republicà, Francesc Teixidó, es refereix a la neteja dels carrers i la recollida d’escombraries, o a qüestions com les llicències, ja siguin d’obres o d’activitats. Argumenta que una ciutat com Mataró no es pot permetre que tot plegat sigui un fre per a noves activitats. Per tot plegat, Esquerra proposa un cara a cara amb el PSC i així saber perquè hi ha temes que no s’han posat sobre la taula en 4 anys.  

Els republicans exposen que totes aquestes qüestions quotidianes que cal resoldre es fan amb treball i donant confiança als treballadors amb el recolzament municipal. Sobre el debat, Teixidó explica que encara no han rebut resposta per part del partit socialista, tot i que esperen rebre-la en breu.

Preguntat pel suport que ha rebut Esquerra per part del líder de Convergència i Unió, Quim Fernández, Teixidó assegura que hi ha dos possibles projectes guanyadors a la ciutat i que el vot útil independentista és el d’Esquerra Republicana.

Informa: M.Rodríguez/ L.Fernández