×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

ERC-MES vol revitalitzar el comerç del centre i dotar-lo de fortaleses

Esquerra Republicana- MES ha seguit presentant les propostes que formen part del seu programa electoral de cara a les municipals. Avui, els republicans han posat el comerç del centre sobre la taula. Segons l’alcaldable, Francesc Teixidó, hi ha una necessitat clara de dotar el centre d’equipaments, però sobretot cal centrar esforços en el comerç del Centre. Per a esquerra és vital revitalitzar la competitivitat d’un comerç amb personalitat, que millori les seves fortaleses i que, de pas, doni convivència als eixos comercials de proximitat. Un fet que contrasta amb la proposta socialista d’ampliar el Mataró Parc. Teixidó afirma que cal canviar el sistema de gestió del comerç del centre, aplicar el sistema en una direcció professional, amb una sinèrgia amb el teixit comercial i solucionar una problemàtica que es comparteix amb d’altres ciutats europees. 

Els republicans han destacat que el seu programa compta amb més de 1.000 propostes, per a tots els sectors i barris. De fet, Teixidó convida tothom a trobar la seva proposta i a que la comenti, ja que els republicans asseguren que el programa no està tancat i que necessiten les recomanacions de la ciutadania.

Informa: M.Rodríguez / O.Debat