ERC-MES presenta la Secció de Barri de Cerdanyola

Esquerra Republicana - MES presenta la Secció de barri de Cerdanyola. L'acte es va fer aquest passat dissabte a la plaça Illa Cristina i va comptar amb la presència de José Rodríguez, diputat al Parlament de Catalunya, així com de la presidenta del partit a Mataró, Anna Salicrú, i diversos regidors al consistori. Una secció que se suma a les tres ja existents, la que agrupa Rocafonda, el Palau i Escorxador; la del Plà d'En Boet i Peramàs i la del barri de l'Havana.

Ana García, coordinadora d'aquesta secció, va explicar a micròfons de Mataró Audiovisual que la intenció de la seva formació és estar present a cada barri de la ciutat, i que en el cas de Cerdanyola, com en la resta de casos, el que es vol és conèixer de primera mà les preocupacions i inquietuds de les persones que hi viuen. De la mateixa manera es pronunciava Alfons Palacios, president de Moviment d'Esquerres i veí del barri de Cerdanyola. Afirmava que la "participació política ha de sortir al carrer" i que el que fa amb aquestes seccions ERC-MES és precisament això.

La presentació va anar acompanyada d'altres activitats com un micro teatre, un taller de Henna i una màster class de zumba.

Informa: A.Gual