ERC - MES Mataró proposa una llista amb actuals regidors i novetats en les primeres posicions

La Presidenta local d’Esquerra a Mataró, Anna Salicrú, com a número 2, o  l’actual regidor Joaquim Camprubí, en tercer lloc, repeteixen en les primeres posicions de la llista d’Esquerra Republicana a les properes municipals.

L’expresidenta de l’ANC a la ciutat, Rosa Guanyabens, és la número 4 mentre que el Cap de llista del Jovent Republicà, Carles Porta, tanca aquests primers llocs que acompanyaran l’alcaldable Francesc Teixidó en la candidatura d’Esquerra MES.

Pel que fa a la resta de la llista en els deu primers llocs també destaquen l’actual regidor Ignasi Bernabeu (7) o l’activista social i cultural Soraya El Fahri (6).

Aquesta setmana la proposta de llista ha estat ratificada per l’Assemblea Local. La idea, asseguren, és assemblar-se el màxim possible a la societat en la que vivim. Una llista electoral amb cremallera (home-dona) en cada posició i amb ciutadans d’origen divers.

Com ja passar el 2015, s’ha signat una coalició amb Moviment d’Esquerres i s’ha incorporat persones com el seu President, Alfons Palacios, tancant la llista per a les municipals del proper 25 de maig.

Informa: O.Debat