ERC-MES fa una crida a la responsabilitat davant les noves restriccions

El principal grup de l’oposició s’ofereix a treballar “colze a colze” amb el govern municipal i amb l’autoritat sanitària

ERC-MES fa una crida a la responsabilitat i demana als mataronins que  compleixin les noves restriccions aprovades a Catalunya contra la Covid-19. Per aturar els efectes de la pandèmia, el principal grup de l’oposició a Mataró també ofereix el seu suport al govern municipal i a l’autoritat sanitària, amb els quals vol treballar “colze a colze”, assegura en un comunicat. 

Segons els republicans, ara “és necessari que tots - govern, oposició i ciutadania” - actuïn amb la màxima responsabilitat per trobar l’equilibri que permeti preservar la salut i mantenir activa l'economia”. 

Per a ERC-MES, en aquests moments cal tenir “molt presents” aquells mataronins que estan patint més que d’altres l’efecte econòmic i social de les noves mesures aprovades. I recorda que “la defensa dels drets dels més vulnerables és la seguretat de tots”.

Esquerra Mataró també vol enviar un missatge de suport a totes les famílies, empreses i entitats de la ciutat que es veuen afectades per les restriccions, no sense insistir que aquests dies es tingui preferència pel comerç local.

Les noves mesures per contenir la Covid-19 inclouen limitacions de mobilitat, així com el tancament de restaurants, gimnasos, centres comercials, teatres o cinemes. Les restriccions han entrat en vigor aquest divendres i s’estendran com a mínim 15 dies

Informa: B.Doñate