ERC-MES denuncia que el PSC s'apropia de les accions que fa l'Ajuntament

El grup municipal d'ERC-MES denuncia que el grup municipal del PSC s’ha apropiat d’unes obres que realitza l’Ajuntament. La denúncia arriba arran d’una carta que han rebut els veïns de la plaça de l’Assemblea de Catalunya amb el logotip del grup municipal dels socialistes i signada pel seu president, David Bote, en què es detallen les obres que ha començat a fer el consistori per reparar la xemeneia de Tintex  que va quedar malmesa per un llamp durant una tempesta. A més d’aquestes obres, la carta també detalla altres treballs de millora que tindran lloc a la plaça. El líder dels republicans, Francesc Teixidó, creu que d’aquesta manera el PSC s’atribueix unes obres no són només gràcies al grup dels socialistes o del govern, sinó a tot el consistori.

A banda de portar el cas a la Comissió de Comunicació de l’Ajuntament i d’informar al Comissió d’Ètica del consistori, els republicans s’han adreçat al Síndic de Greuges. Teixidó creu que aquesta protesta no tindrà efectes, però volen que aquest organisme analitzi i es pronunciï sobre si aquest fet és acceptable des d’un punt de vista ètic o si s’ha d’evitar que es torni a produir en un futur.

Teixidó també recorda que el 2016  va tenir lloc un fet similar amb les obres de la coberta de la pista exterior del poliesportiu Eusebi Millán. En aquella ocasió va ser a través d’uns fulletons amb una fotografia de l’alcalde, David Bote, i el logotip del PSC.  Una acció que va generar controvèrsia i per la qual els socialistes van disculpar-se i van assegurar que no tornaria a passar.

Informa: S.Ruiz/ O.Debat