×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

ERC-MES demana un debat polític, tècnic i ciutadà per reformular Les Santes

Anna Salicrú, presidenta d'ERC Mataró

El grup municipal d’ERC-MES demanarà al govern que s’impulsi un procés participatiu per repensar Les Santes. Aprofitant el 40è aniversari de la recuperació de la Festa Major, la formació republicana planteja que s’avaluïn els problemes que ha comportat el creixement de Les Santes i es busquin solucions per no perdre’n el seu esperit. Un debat que Anna Salicrú, presidenta local d’ERC Mataró, explica que a nivell polític ja està previst que es produeixi a través d’una comissió, però que volen que també es faci extensiu a nivell tècnic i ciutadà. El principal problema que la presidenta local d’ERC creu que s’ha de resoldre és la massificació d’alguns actes, com la Nit Boja.

Salicrú també destaca el cost econòmic de Les Santes com un dels punts a repensar. Creu que s’ha de trobar la manera per disposar de més recursos econòmics per poder disposar de més actes en nits com la dels focs.

Un prec que el grup municipal d’ERC-MES plantejarà en el ple municipal d’aquest dijous, el primer tornant de vacances.