ERC-MES creu que el pressupost no té en compte el projecte Mataró 2022

El grup municipal d’ERC-MES valora negativament la proposta inicial del pressupost per aquest 2020 aprovada per Ple. Els republicans, que es van abstenir en l’aprovació inicial del pressupost, creuen que els comptes per aquest any no tenen en compte ni la lluita contra l’atur o la creació d’ocupació ni la cohesió social ni la promoció de ciutat, els tres eixos centrals del Pla Estratègic Mataró 2022. És per això que ja han anunciat que presentaran esmenes al pressupost abans de la seva aprovació definitiva. El cap del grup municipal, Francesc Teixidó, assegura que el pressupost presentat pel govern redueix la despesa en polítiques d’ocupació, comerç i promoció de ciutat. A més, afirma que tampoc s’han projectat inversions destacades ni a Rocafonda ni a Cerdanyola ni desplegament d’agents cívics o Policia de Barri. És per això que Teixidó creu que cal revisar el pressupost perquè compleixi en aquests tres aspectes.

La formació també considera intolerable que no es planifiqui l’habitatge fins a finals de mandat. A més, ERC-MES assegura que cap de les inversions previstes en el pressupost d’aquest any s’ha fet pensant en millorar la ciutat de cara al futur.

Els republicans també demanen que el pressupost presenti solucions pel col·lapse d’expedients del Servei de llicències del consistori i qüestionen l’increment del cost del contracte de la neteja.

 

Informa: S.Ruiz