ERC-MES considera injustificada la pujada de l’IBI que planteja el govern

El líder d'Esquerra Republicana de Catalunya MES, Francesc Teixidó, s'ha mostrat sorprès davant la pujada del 8% de l'IBI que planteja l'equip de govern, sobretot tenint en compte que durant l'any electoral es va tancar el pressupost sense cap augment d'impostos. Teixidó ressalta també que es tracta, justament, d'una de les primeres decisions que es prenen des del nou govern, i es fa sense que aquest hagi donat a conèixer quin és el seu pla de mandat i, per tant, la justificació d'aquesta pujada.

Esquerra està a l'espera de veure quin serà el pressupost d'aquest any i amb què destinaran més diners. Pel que fa a la proposta de l'equip de govern de buscar noves vies d'ingressos per l'Ajuntament, Teixidó assegura que hauria de ser una obligació.

El principal grup de l'oposició espera poder tenir pes de decisió en els 4 anys vinents, tot i la majoria de la coalició de govern. Teixidó ha recordat que el seu partit representa una part important de la ciutadania i convida als equips de govern a discutir i consensuar les decisions.

Informa: J.Peñaranda