ERC-MES acusa el govern de mentir sobre la gestió dels enterraments musulmans a la ciutat

enterraments

ERC-MES acusa al govern de mentir durant el ple i demana responsabilitats per la gestió dels enterraments musulmans a la ciutat. La formació afirma que aquest, ja disposava de l’informe hidrogeològic que necessitava per tirar endavant el projecte, tot i la “contundent negativa” de la regidora de gestió d’espais públics, la socialista Elisabeth Ruiz, durant la sessió plenària. D’aquesta manera consideren que es va  voler assenyalar com a culpable a la Generalitat, “quan el principal impediment no és un tema de legalitat, sinó de voluntat política”. Per altra banda, afirmen haver rebut informacions, de que el govern estaria dient ara que disposa de 84 tombes a terra per als enterraments de la comunitat musulmana, una dada, que no es va donar al ple i que consideren, forma part d’un canvi d’estratègia d’última hora del govern.  

Demanen al govern que parli clar i li retreuen que si amb 48 hores ha pogut trobar una solució, aquesta no era tant complicada. Finalment, també s’ofereixen per treballar conjuntament amb el govern, en aquest o qualsevol altre tema de ciutat.

En el comunicat expliquen que situacions com aquesta “destrueixen la confiança que hauria de presidir la relació entre un govern d’esquerres i el principal partit de l’oposició” i demanen la dimissió immediata de la regidora Elisabeth Ruiz.  

Informa: A.Gual